Næstved Vikings

H.G. idrætsanlæg
Herlufholms Allé 233
4700 Næstved

www.næstvedvikings.dk

Klubben skriver:

I amerikansk fodbold er der plads til alle aldre og størrelser, eller rettere sagt, vi har brug for alle aldre og størrelser. For amerikansk fodbold er ikke kun for veltrimmet toptunet atleter. Holdet består både af store, stærke, tunge drenge der kan sætte en effektiv stopper for modstanderens løbespil, eller på den anden side beskytte egen QB så han har tid til at kaste bolden. Men også af høje/lave, hurtige spillere der enten kan løbe en bold i endzonen som bare fanden, eller gribe et game winning touchdown i sidste sekund.

Lyder det fristende? Så kom ned og prøv kræfter med amerikansk fodbold en træningsaften, klubben har udstyr du kan låne i starten, men vi henstiller til at du på sigt køber dit eget. Det eneste du skal medbringe er tøj der kan tåle at blive snavset, fodboldstøvler og en 20´er til en tandbeskytter.

Kig ud til en af vores træninger, alle er velkomne. Vi træner i marts måned mandag og onsdag fra kl. 1900 til 2100, på lysbane 1 i HG. Men fra april vil de nye trænings tider træde i kraft, tirsdag og torsdag fra kl. 1900 til 2100.

Kontakt os