Midwest Musketeers – Skive

Resenskole
Fur vej 7
7800 Skive

http://www.midwest-musketeers.dk

Klubben skriver:

Hører du til dem, der sidder klinet til skærmen hver søndag når der er NFL i TV?
Eller kunne du bare godt tænke dig at prøve at spille Amerikansk fodbold?

Amerikansk fodbold er for alle. Høje og lave, tykke og tynde, unge og ældre. Der er brug for alle typer på et hold. De store drenge, som skal beskytte kasteren, og de små og hurtige, der skal løbe fri af deres opdækning og gribe bolden.

Amerikansk fodbold spilles i 4 aldersgrupper: Under 13 år, under 16, under 19 og senior (alle over 19). Man kan selvfølgelig godt spille på en aldergruppe højere end man selv er på, hvis der ikke er noget hold for ens aldersgruppe i klubben.

Hvis man som pige skulle have lyst til at prøve, er der mulighed for at spille med på aldersgruppen lavere end man selv er på. Er man f.eks. 19 kan man spille med på U-16, og har man alderen til at være senior, kan man spille med på U-19. Der er dog også piger i sporten, der vælger at spille med drengene på deres egen alder.

Har det fanget din interesse, så besøg os på en træningsaften, og prøv at få noget udstyr på. Udstyr kan selvfølgelig lånes i klubben, indtil du er sikker på, at det er noget for dig. Det eneste du skal medbringe er fodboldstøvler, noget tøj der ikke er alt for sart og 20 kr til en tandbeskytter.

Kontakt os