USG Cougars

Valby Idrætspark
Julius Andersens vej 1
2450 København SV

www.cougars.dk

Klubben skriver:

I amerikansk fodbold er der plads til alle typer og størrelser af spillere!
Her er tale om en intensiv sport med hård fysisk kontakt, men også et meget kompliceret, taktisk spil, hvor man med det rette ”spil” kan overvinde fysisk stærkere spillere og hold. Alle evner kommer i spil i denne sport:

Kaste, gribe eller løbe med bolden, skubbe forsvarsspillerne væk (blokere dem) eller tackle den spiller, der har bolden. Hos USG er amerikansk fodbold for både kvinder og mænd, alle spiller på samme hold og er en del af fællesskabet.

Hos USG hedder holdet Cougars, og der spilles 9 mands amerikansk fodbold i Danmarksserien, en turnering, der afholdes af Dansk Amerikansk Fodbold Forbund (DAFF). Turneringen starter i april og slutter i september, med efterfølgende slutspil i slutningen af september og starten af oktober, der kulminerer i Danmarksserie finalen, der hedder Elming Bowl.
For at spille med i turneringskampe, skal man indløse licens hos DAFF, mere information om køb af licens følger i starten af 2015.

Fra januar til og med september løber den mere turneringsfokuseret sæson, hvor der arbejdes på spilsystemer og at blive klar til turneringskampe.

Kontakt os