Randers Thunder

Thunder Field
Langvang mariagervej 180
8930 Randers NØ

www.randersthunder.dk

Klubben skriver:

Vi har i Randers Thunder AFC p.t. 5 hold. U12, U14 (U12/U14), U16, U19
og Senior. Det vil sige at vi har spillere fra 10 år og opefter. Vi kan altid bruge nye spillere på holdet. I amerikansk fodbold findes der mange positioner på banen, og vi kan altid finde en plads på holdet til dig uanset om du er lille og hurtig eller stor og tung. Træningen tilgodeser nye spillere og uanset dit niveau, finder vores trænere den placering som vil passe til dig. Du behøver dog ikke være i top fysisk form for at være med, der er fuld forståelse for, hvis man ikke kan løbe så langt i starten.
Amerikansk football er en fysisk kontakt sport, så man må forvente lidt knubs og blå mærker og det er selvfølgelig noget man skal vænne sig til i starten. Man er dog rigtig godt pakket ind og nye spillere er generelt overrasket over at det ikke gør mere ondt end det gør. Der vil selvfølgelig også blive passet lidt ekstra på nye spillere i starten.

Træningen består af fælles opvarmning, og derefter træner vi teknik eller spiller de systemer igennem som vi bruger i vores kampe. Der er mulighed for at låne udstyr som hjelm og skulderbeskyttelse til træning, det eneste som du skal medbringe er godt humør og løbesko/fodboldstøvler.

Uanset om dine ambition er at blive den bedste Football spiller i Danmark, eller du gerne vil spille for sjov er der mulighed for at nå dine mål hos Randers Thunder.

Til dem som vil udvikle sig teknisk og fysiks er der mulighed for at deltage i fællestræning med dygtige trænere som hver især har deres forcer. Dette indbefatter mulighed for at træne styrke- og sprinttræning med egne trænere, så du kan blive hurtigere og stærkere.

Hold dig ikke tilbage, kom og deltag i vores træning, og bliv en del af Randers Thunder.

Kontakt os